Bine aţi venit

Codexul produselor fitosanitare este o aplicaţie care permite consultarea catalogului produselor de uz fitosanitar omologate pentru utilizare în Romania.


Imagini exemplificative din aplicaţie

  • Sursa datelor

    Aplicaţia este dezvoltată pe baza datelor conţinute în "Codexul produselor de uz fitosanitar omologate pentru a fi utilizate în Romania" şi este actualizată periodic cu ultimele informaţii publicate de către comisia naţională de omologare a produselor de protecţie a plantelor.

  • Produse conţinute

    Aplicaţia oferă detalii complete despre următoarele tipuri de produse: acaricide, defolianţi şi desicanţi, erbicide, feromoni, fungicide, insecticide, insectofungicide, nematocide, dezinfectanţi ai solului, produse diverse şi auxiliare, regulatori de creştere, rodenticide, moluscocide, repelenţi.

  • Opţiunile aplicaţiei

    Aplicaţia oferă posibilitatea de a efectua cautari complexe in functie de: firma producătoare, denumirea produsului, starea de omologare, tipurile de culturi pentru care poate fi utilizat produsul, compoziţia chimică, tipul de formulare categoria produsului, grupa de toxicitate, clasa produsului, data şi numărul cererii de omologare, data şi numărul certificatului de omologare, data de expirare a certificatului de omologare