Bine aţi venit

Codexul produselor fitosanitare este o aplicaţie care permite consultarea catalogului produselor de uz fitosanitar omologate pentru utilizare în Romania.


Cumpără aplicaţia

Preţul aplicaţiei Codexul fitosanitar este doar de 100 LEI şi se poate achita prin ordin de plata - puteţi să ne sunaţi la numarul de telefon 0744761451 pentru a cere o factură sau puteţi genera chiar dumneavoastră o factura proformă.

Programul se poate instala şi activa cu un numar serial achiziţionat pe un singur calculator. Dacă doriţi să utilizaţi aplicaţia pe mai multe calculatoare, trebuie să ştiţi ca este necesară achiziţia mai multor numere seriale.

Aplicaţia Codexul fitosanitar poate fi obţinută prin descărcarea kit-ul de instalare. După descărcarea aplicaţiei, instalaţi programul pe calculatorul dumneavoastră.

În urma confirmării plăţii facturii proforme veţi primi, pe adresa de email specificată, un număr serial pe care îl veţi folosi pentru activarea aplicaţiei. Pentru activarea aplicaţiei nu este necesară o conexiune la internet.

Timp de un an de zile de la activare beneficiaţi în mod gratuit de actualizări ale aplicaţiei. După terminarea unui an trebuie achiziţionată o nouă licenţă a programului.

Link-uri utile: